Reparti i Lyerjes Stil Color Albania

Servis Stil Color

I vetmi servis ne Shqiperi qe i ka te perfshira te gjitha sherbimet e riparimit te karrocerise se automjeteve dhe makinave.
Nese shasia juaj eshte e goditur dhe e deformuar, kjo banko e vetmja ne Shqiperi, mund ta ktheje makinen ne gjendjen origjinale sipas skemave kinematike te marra nga kompanite e prodhimit te automjetit tuaj.
Bankoja GlobalJIG eshte e provuar nga mekaniket Italiane me eksperience te jashtezakonshme
Servis Stil Color eshte afer jush gjithmone, me kete banko gjithashtu behet konvergjenca totale e makines suaj. Jeni te mirpritur miq.

 

Servisi ndodhet ne Vaqarr ne rrugen kombetare Tirane-Durres nepermjet Ndroqit, menjehere pas ktheses se Arbanes.

 

Nese jeni te interesuar per sherbimet tona apo per ndonje cmim apo proodukt ju lutemi te na shkruani ketu. Nje pergjigje do t'ju vije shume shpejt.Faleminderit.

 
Contact Input
First Name*
Last Name*
Company
Phone
Email
Your Inquiry